Direct contact? sapkampen@gmail.com
Stage lopen bij de Zwartendijkruiters?

Ben jij op zoek naar een uitdagende, leerzame maar bovenal leuke en gezellige stageplek? Kom dan stage lopen op de leukste manege in Kampen: De Zwartendijkruiters - Stichting Aangepast Paardrijden. Wil jij werken met paarden en leren van onze gediplomeerde instructie en onze ervaren medewerkers en vrijwilligers dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zo leer je alles over de verzorging van paarden en aangepast paardrijden.

Wij vinden paardenwelzijn enorm belangrijk en laten je graag zien hoe wij onze paarden zo goed mogelijk verzorgen. De manier van paardrijden is bij ons ook nét even iets anders, zo rijden er bij ons ook ruiters met een fysieke, mentale of sociale beperking die even wat extra aandacht nodig hebben.

Stage Dierverzorging of Paardenhouderij

Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden diverse stageplekken aan voor MBO-opleidingen. Omdat we een manege zijn hebben wij vaak stagiairs Paardenhouderij of Dierverzorging. Zowel op niveau 2, 3 als op niveau 4. Maar omdat wij als Stichting Aangepast Paardrijden ook veel te maken hebben met aspecten van de zorg, maatschappelijk werk en social work is er veel bij ons mogelijk. Volg jij een andere opleiding en ben je geïnteresseerd in een stageplek bij ons? Neem dan vooral contact op voor de mogelijkheden.

Informatie over leren & werken

Binnen onze organisatie draait een stagiair mee tussen de vrijwilligers. Je begeleider is altijd de instructrice die de paardrijlessen geeft. Zij leert je samen met de vrijwilligers welke verzorging de paarden nodig hebben en hoe je omgaat met de ruiters. Hierin heb je contact met veel verschillende mensen en leer je hoe je veilig met paarden en mensen met een beperking kan werken.

Erkend leerbedrijf

De Zwartendijkruiters is een erkend leerbedrijf in Kampen. We zijn aangesloten bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) om zo studenten een leuke stage aan te mogen bieden. De SBB is hét kenniscentrum voor erkende leerbedrijven. Daarom staan wij ook als bedrijf op de site van stagemarkt.nl.

Stage lopen? Neem contact met ons op

Ben je enthousiast geworden en lijkt het je leuk om stage te komen lopen bij onze manege in Kampen? Neem dan contact met ons op via info@zwartendijkruiters.nl en hopelijk zien we je dan snel!