Direct contact? sapkampen@gmail.com
Lessen en lestijden

Afhankelijk van je ervaring als ruiter en je mogelijkheden zoeken wij een passende les voor jou. We bieden groepslessen en privélessen aan. Omdat wij het welzijn van onze pony's erg belangrijk vinden, nemen wij alleen nieuwe ruiters aan die minder dan 95 kg wegen. 

Groepslessen

Wij geven vaste groepslessen op vaste tijden. De maximale groepsgrootte van de lessen is 5 ruiters. Tijdens de les past de instructrice de les zo aan dat die passend is voor alle ruiters in de les. Binnen de groepslessen hebben wij ruimte voor ruiters van verschillende niveau's.

Privélessen

Tijdens een privéles krijg je extra aandacht en het kan helpen om beter te leren paardrijden. De privélessen zijn vrijblijvend en je betaalt ze per les. Hierdoor kan je zelf inplannen hoe vaak je een privéles wilt. De les wordt in overleg met de instructrice gepland. De privélessen vinden plaats op vrijdag, zaterdag of zondag. Voor leden zijn de kosten €20,- per half uur privéles. Voor niet-leden zijn de kosten €25,- per half uur privéles. 

Aanmelden

Aanmelden voor de lessen kan door een mail te sturen naar info@zwartendijkruiters.nl.

Lestijden groepslessen

Onze groepslessen worden gegeven door Annika en Yvonne. Onze lessen zijn verspreid door de week en op verschillende tijdstippen op de dag. Zo kan jij de les kiezen die het beste bij je past. Wil je weten of we nog een plekje vrij hebben? Neem dan even contact met ons op. We helpen je graag!

Maandag 16:00 – 19:00 uur Annika
Dinsdag 19:00 – 20:30 uur Yvonne
Woensdag
Woensdag
10:00 – 11:00 uur
13:30 – 16:45 uur
Yvonne
Yvonne
Donderdag 14:00 – 19:00 uur Annika
Vrijdag 15:30 – 16:15 uur Annika

Lestijden vrijwilligerslessen

Ook onze vrijwilligers mogen bij ons paardrijden als beloning voor hun harde werk en inzet voor de stichting. Vrijwilligers mogen eens in de twee weken een les volgen bij Annika of Yvonne. Zo maken wij het extra leuk om bij ons vrijwilligerswerk te komen doen!

Dinsdag 20:30 – 21:15 uur Yvonne
Vrijdag 16:15 – 17:00 uur Annika

Vakanties 2023

In de vakanties worden er doorgaans geen groepslessen gegeven. Ook op feestdagen hebben de pony's vaak even rust. We geven altijd vantevoren in de les aan wanneer er vakanties zijn. Weet je het niet helemaal zeker? Vraag het dan even na bij de instructie.

Voorjaarsvakantie 25 februari - 5 maart
Meivakantie 29 april - 7 mei
Zomervakantie 22 juli - 3 september
Herfstvakantie 21 oktober - 29 oktober
Kerstvakantie 23 december - 7 januari 2024