Open Avonden goed bezocht

Op 10 en 12 januari 2017 heeft de stichting aangepast paardrijden de Zwartendijkruiters 2 Open Avonden gehouden.
De Avonden zijn door 3 studenten van de opleiding Sociaal Agogisch Werk van het Deltion College georganiseerd samen met het bestuur. De studenten hadden de opdracht gekregen om vrijwilligers te werven. Deze opdrachten hebben ze van begin oktober tot half januari uitgevoerd. Het laatste onderdeel waren de Open Avonden. Daarnaast hebben de studenten een interview gegeven aan het weekblad De Brug. Dit artikel heeft bijgedragen aan het aantal aanmeldingen van vrijwilligers.
De Open Avonden zijn  goed bezocht. In ieder geval hebben zich een aantal vrijwilligers en nieuwe stagiaires gemeld en daarnaast hebben we nieuwe ruiters verwelkomd. De nieuwe ruiters hebben 2 proeflessen gekregen.

Het werven van vrijwilligers is nooit afgelopen. De Stichting blijft op zoek naar vrijwilligers en stagiaires. Iedere aangemelde vrijwilliger en stagiaire krijgt een intakegesprek.
Je kunt je hier aanmelden als vrijwilligerEn je kunt je hier aanmelden als stagiair.
Daarnaast kunnen er nieuwe ruiters worden geplaatst. Ieder nieuwe ruiter krijgt 2 proeflessen, voordat de ruiter zich definitief aanmeldt.
Je kunt je hier aanmelden als ruiter