Heb jij Kampen altijd al willen verkennen vanaf de rug van een paard?

Wij bieden 3 soorten buitenritten aan:

  • Level 1 Buitenrit

Een level 1 buitenrit is een staprit van 30 minuten over de Zwartendijk. Deze rit kan zowel los als aan de geleide teugel gereden worden en is geschikt voor iedereen die rechtop kan zitten. Je hoeft geen ervaring te hebben met paardrijden. Deze rit is ook erg geschikt voor jonge kinderen of juist voor ouderen.

  • Level 2 Buitenrit

Een level 2 buitenrit is een rit van 60 minuten waarbij je los gaat stappen en draven. Voor deze buitenrit heb je enige ervaring nodig met paardrijden.

  • Level 3 Buitenrit

Een level 3 buitenrit is een rit van 90 of 120 minuten waarbij je los gaat stappen, draven en galopperen. Voor deze buitenrit moet je een ervaren en zelfverzekerde ruiter zijn. Bij twijfel of je dit niveau hebt, kan je beter eerst een level 2 buitenrit rijden. De instructrice besluit ter plekke of het veilig is om te galopperen voor de hele groep, bij twijfel wordt er niet gegaloppeerd.

==========================================================================

Belangrijke informatie:

Al onze buitenritten vinden plaats onder begeleiding van een gediplomeerde instructrice. Daarnaast is er een maximale groepsgrootte van 5 deelnemers per rit.

Voor de deelname aan de buitenrit is het van belang om de risicoverklaring, die onderaan deze pagina staat, gelezen en getekend te hebben.

Omdat wij het welzijn van onze paarden erg belangrijk vinden, kan je alleen mee op buitenrit als je minder dan 95 kg weegt.

De kosten van een buitenrit zijn €10,- per 30 minuten, er wordt geen onderscheid gemaakt per level. Het is mogelijk om zelf in overleg de duur van de buitenrit vast te stellen.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@zwartendijkruiters.nl. Vermeld welke datum je op buitenrit wil en op welk level buitenrit je wil. Bij vragen, mail gerust! We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.