Aanmelden als vrijwilliger

Ben jij gek op paarden? Werk je graag met mensen met een verstandelijke, sociale- en emotionele of lichamelijke handicap? Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk in Kampen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Meld je direct aan door een mail te sturen naar info@zwartendijkruiters.nl

Zonder vrijwilligers is het paardrijden voor onze ruiters vaak niet mogelijk. Daarom hebben wij je hard nodig om het paardrijden te organiseren voor onze ruiters. Om vrijwilliger te worden bij ons hoef je geen ervaring te hebben met paarden of met onze doelgroep. De dingen die je moet weten leren we je gaandeweg. Wel is het belangrijk om affiniteit te hebben met onze doelgroep en met onze paarden. 

Het vrijwilligerswerk bestaat uit verschillende taken. De focus ligt op het mogelijk maken van de lessen voor de ruiters. Hierbij kan je denken aan een ruiter helpen met op- en afstappen van het paard, meelopen tijdens de les en het op- en afzadelen van de paarden. Daarnaast vervullen de vrijwilligers een belangrijke rol in de dagelijkse verzorging van de paarden. Hier bestaan je taken uit het mesten van een stal/wei, het vullen van hooinetten en het losgooien van paarden. 

Je kan vrijwilliger worden bij ons als je 14 jaar of ouder bent. Als tegenprestatie voor je inzet mag je na drie maanden zelf bij ons komen paardrijden. Om de week krijg je dan driekwartier groepsles.

Bekijk dit filmpje om een kleine indruk te krijgen van het vrijwilligerswerk bij de Zwartendijkruiters. 

wij zijn weer opzoek naar vrijwilligers heb jij tijd en zin om ons te helpen dan zien wij jullie graag of kom gerust eens langs om een kijkje te nemen of kijk op onze website www.zwartendijkruiters.nlLijkt het je wat meld je dan aan via de website

Geplaatst door Zwartendijkruiters op Zondag 26 augustus 2018

Wil je vrijwilliger worden? Stuur een mail naar info@zwartendijkruiters.nl