Alles over doneren

Giften

Als stichting zijn wij afhankelijk van donateurs. Je kunt ons steunen met eenmalige of periodieke giften. Natuurlijk begrijpen wij dat je misschien eerst meer wilt weten over onze organisatie. Bekijk hier alle informatie over de Zwartendijkruiters of kijk eens op onze Facebook of Instagram bijvoorbeeld. 

Eenmalige donatie

Wij zijn enorm geholpen met alle kleine of grote bedragen. Wil je ons eenmalig helpen om onze kosten te dekken en onze ruiters te laten genieten van de paardensport. Doneer eenvoudig door zelf een bedrag over te maken naar onze IBAN: NL56RABO0301744610 ten name van Zwartendijkruiters. Wij zouden het leuk vinden als je je contactgegevens achterlaat zodat we je kunnen bedanken, maar dat hoeft natuurlijk niet!

Periodiek doneren

Wil jij vaste donateur worden? We hebben dan een aantal gegevens van je nodig en zouden je ook graag persoonlijk willen bedanken. Stuur daarom dan een mail naar info@zwartendijkruiters.nl, dan nemen wij contact met je op.

Zakelijk doneren

Ben je eigenaar van een bedrijf en zou je ons graag een steuntje in de rug willen geven. Ook dan zijn we je onwijs dankbaar. Neem vooral even contact met ons op via info@zwartendijkruiters.nl om alle mogelijkheden te bespreken. Ook vaste sponsor worden behoort absoluut tot de mogelijkheden.

Zwartendijkruiters banner

Alle donateurs informatie

ANBI
De belastingdienst heeft ons erkend als ANBI, Algemeen Nut Beogende Instelling. Uw donatie aan ons is daardoor voor u aftrekbaar als gift voor de inkomstenbelasting. Wij hoeven geen belasting te betalen over door ons ontvangen donaties, schenkingen en erfenissen.

Stichting Aangepast Paardrijden de Zwartendijkruiters

Contactgegevens: penningmeester@zwartendijkruiters.nl

Doelstelling
Onze stichting geeft aangepaste paardrijlessen met intensieve begeleiding aan kinderen en volwassenen met een geestelijke, sociale en/of lichamelijke beperking of handicap om hun revalidatie en integratie te bevorderen en hun levensgeluk te vergroten. Tevens bieden wij plaats aan vrijwilligers en stagiaires. Er zijn speciale investeringen nodig om de gehandicapte sporters te kunnen laten sporten.

RSIN-nummer: 6385813

Onze bestuurders ontvangen geen financiële beloning voor hun werk.

Bestuurssamenstelling:

Het bestuur

Financiële verantwoording:

ANBI publicatie 311217

Sociaal jaarverslag van onze activiteiten:

Sociaal jaarverslag